Wat je van ons kan verwachten!

 

Welkom bij Brummans HR Services!

Wij zijn een recruitment professional met meer dan 12,5 jaar ervaring. In onze toegewijde relatie tot onze opdrachtgevers en (potentiële) medewerkers zorgen wij voor een kwalitatieve dienstverlening waar passie en talent van de medewerker centraal staan.

 

INTERIM SERVICES


Behoefte aan extra recruitment capaciteit (tijdens drukte of piek)? Wij hebben de oplossing! Brummans HR Services levert de interim-recruiter die dedicated voor jouw bedrijf aan de slag gaat.

Meer informatie

WERVING & SELECTIE


Wij zijn uw betrokken partner bij de zoektocht naar uw nieuwe medewerker. Wij weten wat u zoekt en snappen de business. Vooral in deze krappe arbeidsmarkt kan het juiste talent vinden een moeilijke zoektocht zijn. Daarom helpen wij jou met de juiste kandidaten op de juiste manier te bereiken, te werven, te beoordelen en te selecteren. Wij gaan altijd voor duurzame oplossingen en samenwerkingen.

Meer informatie

 

Geïnteresseerd in een samenwerking?

Ben je op zoek naar een professional voor jouw organisatie of ben je als professional benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op:
Log in
×

Powered by WhatsApp Chat

×