Over ons

Missie


Brummans HR Services biedt toepasbare recruitment oplossingen voor iedere organisatie.

Visie


Brummans HR Services fungeert als verlengstuk en ondersteunt organisaties en managers in Nederland met het oplossen van recruitmentvraagstukken.

Strategie


Dit doen we met energie, persoonlijke aandacht en focus. Brummans HR Services stopt pas wanneer er een gepaste oplossing is. Dit zorgt ervoor dat opdrachtgevers van Brummans HR Services duurzaam kunnen blijven ontwikkelen op gebied van personeel en kunnen werken aan een positieve employee journey.

Brummans HR Services
Justin Brummans


Met mijn positieve en pragmatische instelling denk ik continue in oplossingen.

Oplossingsgerichtheid gaat bij mij hand in hand met de menselijke maat en passie voor het vak.

Dit maakt mij met mijn ruime ervaring in arbeidsbemiddeling een gedreven en enthousiaste sparringpartner die uitstekend in staat is om de juiste match te maken.

In mijn communicatie ben ik open, betrokken en transparant.

Geinteresseerd?

Brummans HR Services
Isa Brummans


Met een brede glimlach en veel energie ben ik flexibel, bevlogen en grijp ik met beide handen alle kansen aan. Ik haal mijn energie uit het aangaan van uitdagende projecten. Door deze projecten te voltooien vergaar ik nieuwe kennis die ik in de toekomst toepasbaar maak.


Geinteresseerd?

Brummans HR Services
Floor van der Aar


Met veel energie neem ik de rol van procesbeheerder op me. Mijn voornaamste aandachtspunt is om alle processen met persoonlijke toewijding aan te pakken, met als uitkomst een passende dienstverlening.


Geinteresseerd?

Brummans HR Services
Melvin de Groot


Met veel enthousiasme vervul ik de rol van procesbeheerder, met een specifieke focus op het gebied van marketing. Mijn belangrijkste doel is om elk project met volledige toewijding aan te pakken, met als eindresultaat een service die naadloos aansluit op de marketingbehoeften.


Geinteresseerd?

Referenties

 • Dennis
  Justin is een creatieve en enthousiaste ondernemer. Dat straalt hij uit, ook in het vormgeven van zijn betrokkenheid. In de omgang is Justin zeer relaxed, heeft veel gevoel voor humor en weet mensen goed te motiveren. Ambitie, daadkracht en prettig gezelschap, zijn de beste omschrijving voor hem als persoon en zijn dienstverlening. Je kan altijd op hem rekenen als hij zegt dat hij iets doet, moet leveren of voor elkaar moet krijgen dan is dat ook zo. Justin is professioneel en een groot netwerker!
  Dennis
 • Bart
  Justin heb ik leren kennen als een enthousiaste, gedreven vakman die stuurt vanuit ambitie en teamgevoel. Daar waar nodig is richt hij zich op kortetermijnoplossingen, daar waar kan zoekt hij naar kansen voor de lange termijn. Met behulp van goede communicatieve vaardigheden, een luisterend oor en een natuurlijke intrinsieke motivatie is hij een prettige gesprekspartner.
  Bart
  Brummans HR Services
 • Margot
  Het afgelopen jaar heb ik met Justin mogen samenwerken in een zeer hectische periode bij Arvato. Ik heb Justin ervaren als een zeer gedreven recruitment professional. Samen hebben wij de recruitmentafdeling verder vormgegeven en geprofessionaliseerd. Meest in het oog springende kenmerken van Justin zijn doortastendheid, betrokkenheid, resultaatgericht, energie en enthousiasme. Hij bijt zich vast in uitdagingen (vacatures) en stopt niet voordat er een gedegen oplossing ligt (ingevulde vacature). Hij zorgt voor een goede match waarbij zowel het talent van de kandidaat als de behoefte van de organisatie samenkomen. Een feest om mee te werken.
  Margot
  Arvato Supply Chain Solutions
 • Natascha
  Ik heb Justin ontmoet tijdens mijn sollicitatieprocedure bij Arvato. Justin heeft daarin een goede, onderscheidende rol gehad, waarbij hij nauw contact heeft gehouden en oprechte interesse toont. Justin is een enthousiaste, doortastende recruiter die snel schakelt en de juiste vragen stelt. Hij stelt je als kandidaat snel op je gemak en neemt de tijd voor je. Ik heb het contact als zeer positief ervaren, wat ook zeker positief bijdraagt aan de keuze om al dan niet voor een bedrijf te kiezen! Met deze kwaliteiten denk ik zeker dat je ver gaat komen met je eigen bedrijf.
  Natascha
  Arvato Supply Chain Solutions
 • Loes
  Vanuit mijn rol als HR Officer ben ik in contact gekomen met Justin vwb het leveren van personeel. Ik heb Justin leren kennen als een zeer enthousiaste, gedreven en positieve sparringpartner. Justin denkt in oplossingen, is helder in zijn communicatie en gaat pragmatisch te werk. Hij weet wat hij wil en gaat hier 100% voor. Hij combineert professionaliteit met een persoonlijke touch, wat als zeer prettig wordt ervaren.
  Loes
  Boels Rental
Log in
×

Powered by WhatsApp Chat

×